ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Στημένοι διαγωνισμοί με στολές του στρατού και της ΕΛ.ΑΣ.

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έστειλε χθες τον φάκελο καταγγελιών που αφορούν «στημένους» διαγωνισμούς κρατικών προμηθειών ύψους 200 εκατ. ευρώ ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ντ. Ρόβλιας. Πρόκειται για προμήθειες κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (στολές, είδη ένδυσης για τον στρατό, τα νοσοκομεία και άλλα σώματα ασφαλείας, υπόδηση). Σύμφωνα με τον κ. Ρόβλια, οι καταγγελίες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε. Με βάση τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, πρόκειται για 4-6 συγκεκριμένες επιχειρήσεις που από το 2004 και εντεύθεν έχουν κερδίσει διαγωνισμούς ύψους 200 εκατ.

Στημένοι διαγωνισμοί  με στολές  του στρατού  και της ΕΛ.ΑΣ. | tovima.gr

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έστειλε χθες τον φάκελο καταγγελιών που αφορούν «στημένους» διαγωνισμούς κρατικών προμηθειών ύψους 200 εκατ. ευρώ ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ντ. Ρόβλιας. Πρόκειται για προμήθειες κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (στολές, είδη ένδυσης για τον στρατό, τα νοσοκομεία και άλλα σώματα ασφαλείας, υπόδηση). Σύμφωνα με τον κ. Ρόβλια, οι καταγγελίες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε. Με βάση τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, πρόκειται για 4-6 συγκεκριμένες επιχειρήσεις που από το 2004 και εντεύθεν έχουν κερδίσει διαγωνισμούς ύψους 200 εκατ. ευρώ «για είδη τα οποία παράγονται σε εργοστάσια της Κίνας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk