Οι αποφάσεις για την ενέργεια

«Εναπόκειται στην Ελλάδα να αποφασίσει πώς θα αναπτύξει τον ενεργειακό της τομέα, πώς θα αναπτύξει νέες δομές στη βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας» δήλωσε ο επίτροπος Ενέργειας κ. Γκίντερ Εντινγκερ στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Επίσης, ο επίτροπος δήλωσε πρόθυμος να παράσχει στην ελληνική κυβέρνηση «ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο περιθώριο ευελιξίας» σε σχέση με την ερμηνεία του μνημονίου στα θέματα ανοίγματος της αγοράς ενέργειας και ειδικότερα σε εκείνο του διαχωρισμού του συστήματος μεταφοράς.

Οι αποφάσεις  για την ενέργεια | tovima.gr

«Εναπόκειται στην Ελλάδα να αποφασίσει πώς θα αναπτύξει τον ενεργειακό της τομέα, πώς θα αναπτύξει νέες δομές στη βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας» δήλωσε ο επίτροπος Ενέργειας κ. Γκίντερ Εντινγκερ στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης για το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα.

Επίσης, ο επίτροπος δήλωσε πρόθυμος να παράσχει στην ελληνική κυβέρνηση «ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο περιθώριο ευελιξίας» σε σχέση με την ερμηνεία του μνημονίου στα θέματα ανοίγματος της αγοράς ενέργειας και ειδικότερα σε εκείνο του διαχωρισμού του συστήματος μεταφοράς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk