Ανάμεικτα συναισθήματα ξυπνά στους Βίκτορ Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία (το κορυφαίο ίσως δίδυμο ανασταλτικών μέσων του πρωταθλήματος) το γήπεδο της Τρίπολης, στο οποίο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17.15) τον Αστέρα. Ο πρώτος στις δύο φορές που αγωνίστηκε εκεί τραυματίστηκε και μάλιστα σοβαρά. Την πρώτη με τη φανέλα του Αρη, όταν υπέστη ρινικό κάταγμα. Τη δεύτερη πέρυσι, στην 3η αγωνιστική, όταν μόλις στο 8ο λεπτό υπέστη κάκωση μηνίσκου και έμεινε σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης.

Εκείνη την ημέρα ωστόσο αναδείχθηκε το αγωνιστικό alter ego του Π. Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός, που δύο φορές ως τότε είχε αρνηθεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, σε εκείνο το παιχνίδι «έβγαλε» τον ποδοσφαιριστή που ως σήμερα παραμένει ο πιο αγαπητός για την πλειονότητα των οπαδών της ομάδας. Και όμως μια εβδομάδα νωρίτερα είχε μείνει εκτός αποστολής σε αγώνα με τον Λεβαδειακό, κυρίως για να «τιμωρηθεί» για το επεισόδιο που είχε προκαλέσει στον αγώνα με τη Χέρενφεϊν, ενώ έκτοτε είναι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια ενώ κ. Παύλος Δερμιτζάκης, εφόσον τελικώς δεν μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αναμένεται να… μεταθέσει τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο και να ξεκινήσει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αριστερά.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξάλλου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Τρίπολη και να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους για την προφυλάκιση των πέντε οπαδών του Δικεφάλου οι οποίοι συμμετείχαν στα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.