ΒRΙΑΝ ΜΟLΚΟ
Ροκ στη Μαλακάσα
Οι Ρlacebo-Βrian Μolko (φωτογραφία), Stefan Οlsdal, Steve Forrest- εμφανίζονται στο Τerra Vibe στη Μαλακάσα (Τerra Vibe Ρark, 37ο χλμ. ΕΟ Αθηνών- Λαμίας, κόμβος Μαλακάσας, πληροφορίες από τα γραφεία της Didi Μusic 210 8820.426). Η επιστροφή ενός δημοφιλέστατου γκρουπ με την ιδιόρρυθμη σκηνική παρουσία και συνθετική δυναμική των μελών του. Ωρα έναρξης: 21.00.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ
Συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Οι Διονύσης Τσακνής (φωτογραφία), Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Lexicon Ρroject και η Ισμήνη Πεπέ ενώνουν τις φωνές τους και εμφανίζονται στην πλατεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους. Ωρα έναρξης: 12.00, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Λίγες στιγμές με άρωμα» με τους Εncardia και τον Ηλία Λογοθέτη παρουσιάζεται στον Αγιο Στέφανο. Αγ. Στέφανος. Ωρα έναρξης: 21.00.

Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τάνγκο, λάτιν και βαλκανικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους, μέσα από το ακορντεόν της. Μαζί με τη σπουδαία αυτή μουσικό, η Ειρήνη Χαρίδου και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Βύσσας στο τραγούδι. Special guest η Καίτη Γαρμπή. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Η Θράκη πατάει… Γκάζι», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 και Περσεφόνης 1, Γκάζι, 210 3461.589. Ωρα έναρξης: 21.00. Είσοδος ελεύθερη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίζεται σήμερα και αύριο στο θέατρο του Λυκαβηττού, παρουσιάζοντας τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του.

Λυκαβηττός. Ωρα έναρξης: 21.30. Ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα δίνουν συναυλία στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Πειραιάς. Ωρα έναρξης: 20.30. ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Η έκθεση του Κώστα Τσόκλη με τίτλο «1930 Τsoclis 2010…» φιλοξενείται στο κτίριο του Ιδρύματος Π.&Μ. Κυδωνιέως της Ανδρου. Αξιοποιώντας τον χώρο του κτιρίου ο καλλιτέχνης δημιουργεί μια αναδρομική έκθεση με τα πιο σημαντικά έργα που χαρακτήρισαν την ως σήμερα πορεία του. Παράλληλα, σε ειδική αίθουσα παρουσιάζει το νέο του «έργο-περιβάλλον». Τέλος, στο μεγάλο κλιμακοστάσιο που ενώνει τους δύο ορόφους του κτιρίου θα παρουσιάζεται ως επιτοίχια σύνθεση η ανέκδοτη αυτοβιογραφία του καλλιτέχνη.

Ανδρος. Ωρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-13.30, 18.30-21.30, εκτός Τρίτης. Ως τις 26 Σεπτεμβρίου.