Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ Διαβάτες προσπερνούν βιαστικά τη βιτρίνα καταστήματος παιχνιδιών στη Στοκχόλμη που φιλοξενεί κούκλες, φυσικών διαστάσεων, της πριγκίπισσας- και διαδόχου του σουηδικού θρόνου-Βικτορίας και του μέλλοντος συζύγου τηςΝτάνιελ Ουέστλινγκ. Η πριγκίπισσα και ο κοινός θνητός σύντροφός της θα ενωθούν αύριο με τα «ιερά δεσμά», σε έναν βασιλικό γάμο που προετοιμαζόταν επί έναν ολόκληρο χρόνο. Περίπου 200.000 βασιλόφρονες σουηδοί αναμένεται να παραταχθούν κατά μήκος της λεωφόρου που οδηγεί από τα ανάκτορα ως τον καθεδρικό ναό της πόλης.

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ Διαβάτες προσπερνούν βιαστικά τη βιτρίνα καταστήματος παιχνιδιών στη Στοκχόλμη που φιλοξενεί κούκλες, φυσικών διαστάσεων, της πριγκίπισσας- και διαδόχου του σουηδικού θρόνου-Βικτορίας και του μέλλοντος συζύγου τηςΝτάνιελ Ουέστλινγκ. Η πριγκίπισσα και ο κοινός θνητός σύντροφός της θα ενωθούν αύριο με τα «ιερά δεσμά», σε έναν βασιλικό γάμο που προετοιμαζόταν επί έναν ολόκληρο χρόνο. Περίπου 200.000 βασιλόφρονες σουηδοί αναμένεται να παραταχθούν κατά μήκος της λεωφόρου που οδηγεί από τα ανάκτορα ως τον καθεδρικό ναό της πόλης. (RΕUΤΕRS/ FΑΒRΙΖΙΟ ΒΕΝSCΗ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk