Ρομπάι: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»

Με την υπευθυνότητα που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και με την αλληλεγγύη που εκφράζουν οι ευρωπαίοι εταίροι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, δήλωσε χθες στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι (φωτογραφία). Σε ομιλία του στο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ των Βρυξελλών, ο κ. Ρομπάι είπε ότι με τις αποφάσεις που έλαβε η ΕΕ για την ελληνική οικονομία δημιουργήθηκε ένα «δίχτυ προστασίας» που δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα «να βάλει τάξη στα του οίκου της».

Με την υπευθυνότητα που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και με την αλληλεγγύη που εκφράζουν οι ευρωπαίοι εταίροι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, δήλωσε χθες στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι (φωτογραφία). Σε ομιλία του στο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ των Βρυξελλών, ο κ. Ρομπάι είπε ότι με τις αποφάσεις που έλαβε η ΕΕ για την ελληνική οικονομία δημιουργήθηκε ένα «δίχτυ προστασίας» που δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα «να βάλει τάξη στα του οίκου της». «Με τις αποφάσεις μας επιδείξαμε σύνεση και θάρρος» είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο οποίος αναγνώρισε ακόμη ότι η αντιμετώπιση της ελληνική κρίσης υπήρξε χρονοβόρα και ο συντονισμός της ένα δύσκολο εγχείρημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk