Ένα διαδικτυακό ημερολόγιο

«Ναυπηγήθηκε» το «Ψηφιακό Καράβι για τη Γάζα»

Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» σε συνεργασία με εθελοντές σχεδίασαν και κατασκεύασαν έναν δικτυακό τόπο. Πρόκειται για το ψηφιακό ημερολόγιο της ελληνικής αποστολής που μεταφέρει φαρμακευτικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γάζας.

Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» σε συνεργασία με εθελοντές σχεδίασαν και κατασκεύασαν τον δικτυακό τόπο «Ψηφιακό Καράβι».

Πρόκειται για ένα ψηφιακό ημερολόγιο της ελληνικής αποστολής που μεταφέρει φαρμακευτικό – ιατρικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γάζας.

Το Ισραήλ απαγορεύει την ανοικοδόμηση σπιτιών και δημόσιων κτιρίων. Η ελληνική αποστολή επιχειρεί να σπάσει την απαγόρευση.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχει και η ΜΚΟ «Μηχανικοί Γης» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το ψηφιακό ημερόλογιο παρέχει Live Streaming, σύνδεση με την σελίδα ειδήσεων στο Facebook, στο Twitter και chat. Μάλιστα, η πλατφόρμα Blogger που είναι σχεδιασμένος ο δικτυακός τόπος παρέχει την δυνατότητα σχολιασμού από τους χρήστες που την επισκέπτονται.

Παράλληλα, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν το στίγμα του καραβιού μέσω Google Maps καθώς θα παρέχονται περισσότερες πληροφορίες κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Συμπεριλαμβάνονται βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες, από τις εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας και τις εξελίξεις του ταξιδιού.

Αλλα 8 πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια και οικοδομικά υλικά θα αποπλεύσουν αυτή την εβδομάδα για την αποκλεισμένη Γάζα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» σε συνεργασία με εθελοντές σχεδίασαν και κατασκεύασαν τον δικτυακό τόπο «Ψηφιακό Καράβι».

Ο τόπος αυτός είναι ένα ψηφιακό ημερολόγιο της ελληνικής αποστολής που μεταφέρει φαρμακευτικό – ιατρικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά σε μία προσπάθεια ανοικοδόμησης της Γάζας.

Πηγές:

http://digitalship.shiptogaza.gr/, http://www.shiptogaza.gr/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk