«Μιλάνε» τα κιτάπια του Γουρνά

Τα ευρήματα για το μυστηριώδες «δάνειο» από ή προς το ταμείο του «Επαναστατικού Αγώνα» προέκυψαν από έναν φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο που εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για αυτή την υπόθεσηΚωνσταντίνου Γουρνάστη Ν. Φιλαδέλφεια. Σε ένα αρχείο καταγράφονται τα έσοδα και τα έξοδα της οργάνωσης που φέρονται να καταβάλλουν ή να εισπράττουν άτομα με κωδικούς «G», «Α» και άλλοι με αρχικά αγγλικά γράμματα. Ως αρχικό ποσό στο ταμείο της οργάνωσης φαίνονται οι 845.

Τα ευρήματα για το μυστηριώδες «δάνειο» από ή προς το ταμείο του «Επαναστατικού Αγώνα» προέκυψαν από έναν φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο που εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για αυτή την υπόθεσηΚωνσταντίνου Γουρνάστη Ν. Φιλαδέλφεια. Σε ένα αρχείο καταγράφονται τα έσοδα και τα έξοδα της οργάνωσης που φέρονται να καταβάλλουν ή να εισπράττουν άτομα με κωδικούς «G», «Α» και άλλοι με αρχικά αγγλικά γράμματα. Ως αρχικό ποσό στο ταμείο της οργάνωσης φαίνονται οι 845.000 ευρώ και στο μέσο των σημειώσεων εμφανίζονται οι λέξεις «loan baba» («δάνειο μπαμπά») με τη σχετική ένδειξη δίπλα «συνολικό ποσό 227.500 ευρώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk