Παρά την απεργία

Κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις την Πέμπτη

Η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά την Πέμπτη -ημέρα της απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ- διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά την Πέμπτη -ημέρα της απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ- διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Την Πέμπτη 20 Μαΐου τα εξεταζόμενα μαθήματα για τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ είναι: Λατινικά (Θεωρητική Κατεύθυνση), Χημεία (Θετική Κατεύθυνση), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 18:30, οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk