Τις τελευταίες πιθανότητες κατάκτησης μιας θέσης καλύτερης από την τέταρτη στα πλέι οφ θέλουν να εξαντλήσουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν απέναντι σε έναν πληγωμένο αντίπαλο. «Θέλουμε να αποδείξουμε ότι, παρά τις πίκρες των τελευταίων αγώνων, έχουμε ακόμη τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουμε την κατάσταση» επεσήμανε χθες, τονίζοντας παράλληλα ότι «τα πλέι οφ δεν έχουν τελειώσει μαθηματικά. Εχουμε ελπίδες για τη δεύτερη θέση».

Οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον αρκετών από τους ποδοσφαιριστές θα ληφθούν μετά τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ. Από την προσεχή Πέμπτη θα αρχίσουν να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων ονόματα παικτών οι οποίοι θα καλούνται από τη διοίκηση είτε να ψάξουν ομάδα για να αποχωρήσουν είτε για να αναπροσαρμόσουν τις αποδοχές τους προς τα… κάτω. Ο κ. Κούπερ συνέστησε στη διοίκηση να μη δημοσιοποιήσει κανένα όνομα προτού τελειώσουν τα πλέι οφ. Πάντως η ΠΑΕ κινείται ήδη μεταγραφικά και περιμένει απάντηση από τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κριστιάν Νασούτι.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Χετάφε για τον Σέρχιο Κόκε δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα.