«Διάτρητο » χαρακτηρίζει το αποδεικτικό υλικό βάσει του οποίου διώκεται ως δράστης της επίθεσης σε κλούβα των ΜΑΤ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στις 10.7.2009, ο Αρης Σειρηνίδης ο οποίος χθες κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συμπληρωματικής απολογίας του στον 3ο ειδικό ανακριτή.

Ο Αρης Σειρηνίδης αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι διώκεται «για λόγους πολιτικούς» και ότι η κράτησή του εξυπηρετεί «σκοπούς άλλους από την απόδοση δικαιοσύνης» . Μάλιστα, με το απολογητικό του υπόμνημα βάλλει, μεταξύ άλλων, κατά της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων της έκθεσης εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης, η οποία αποτέλεσε το βασικό στοιχείο για την απαγγελία εις βάρος του συμπληρωματικών- βαρύτερων- κατηγοριών.

Σύμφωνα με την επίμαχη έκθεση το DΝΑ του 32χρονου κατηγορουμένου ταυτίζεται με το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε σε ιατρική μάσκα προσώπου η οποία βρέθηκε στον τόπο της επίθεσης και κατά τις διωκτικές αρχές ανήκει στον δράστη των πυροβολισμών.