Ανοίγει ο φάκελος πυροπροστασίας

Η τραγωδία με την πυρκαϊά στο κτίριο της τράπεζας της Μarfin στη Σταδίου ανοίγει τον φάκελο του κανονισμού πυροπροστασίας των κτιρίων συγκέντρωσης και εξυπηρέτησης κοινού και το ΤΕΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και άλλους ειδικούς θα προχωρήσει σε επανεξέταση του ισχύοντος κανονισμού. Σύμφωνα με το ΤΕΕ «κοινή διαπίστωση είναι, πλέον, ότι μια σειρά μέτρα και έργα που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια για λόγους ασφαλείας τραπεζών και άλλων καταστημάτων, στην πράξη έχουν ακυρώσει την εύκολη εγκατάλειψη κτιρίων σε περίπτωση πυρκαϊάς».

Ανοίγει ο φάκελος πυροπροστασίας | tovima.gr

Η τραγωδία με την πυρκαϊά στο κτίριο της τράπεζας της Μarfin στη Σταδίου ανοίγει τον φάκελο του κανονισμού πυροπροστασίας των κτιρίων συγκέντρωσης και εξυπηρέτησης κοινού και το ΤΕΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και άλλους ειδικούς θα προχωρήσει σε επανεξέταση του ισχύοντος κανονισμού. Σύμφωνα με το ΤΕΕ «κοινή διαπίστωση είναι, πλέον, ότι μια σειρά μέτρα και έργα που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια για λόγους ασφαλείας τραπεζών και άλλων καταστημάτων, στην πράξη έχουν ακυρώσει την εύκολη εγκατάλειψη κτιρίων σε περίπτωση πυρκαϊάς». Ηδη ο πρόεδρος του ΤΕΕ ενημέρωσε τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο κ. Στ.Στεφανίδη, από τον οποίο ζητήθηκε συνεργασία. Το έργο αυτό θα εκτελεστεί σε συνεργασία και με τον Δήμο Αθηναίων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk