«Πρόκειται για μια πολύ άστατη χώρα»

ΜΑΪΚΛ ΜΠΡΑΜΠΑΝΤ, ανταποκριτής του ΒΒC Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς την κυβέρνησή του θα διαβρωθεί, προβλέπει ο Μάικλ Μπράμπαντ, ανταποκριτής του ΒΒC στην Αθήνα, ο οποίος κάλυψε τη χθεσινή διαδήλωση και τα επεισόδια που ακολούθησαν. «Εχω αρκετό καιρό να δω αυτά τα επίπεδα θυμού, αλλά οι περικοπές που ανακοινώθηκαν είναι πολύ πιο σοβαρές αυτή τη φορά και ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει σε ποιον βαθμό θα πλήξουν την τσέπη του τα μέτρα λιτότητας».

ΜΑΪΚΛ ΜΠΡΑΜΠΑΝΤ, ανταποκριτής του ΒΒC Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς την κυβέρνησή του θα διαβρωθεί, προβλέπει ο Μάικλ Μπράμπαντ, ανταποκριτής του ΒΒC στην Αθήνα, ο οποίος κάλυψε τη χθεσινή διαδήλωση και τα επεισόδια που ακολούθησαν. «Εχω αρκετό καιρό να δω αυτά τα επίπεδα θυμού, αλλά οι περικοπές που ανακοινώθηκαν είναι πολύ πιο σοβαρές αυτή τη φορά και ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει σε ποιον βαθμό θα πλήξουν την τσέπη του τα μέτρα λιτότητας». «Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε προς τα πού θα πάει η κατάσταση. Πρόκειται για μια πολύ άστατη χώρα. Οι διαδηλωτές όμως κατόρθωσαν να στείλουν ένα μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα ότι η κοινωνική αναταραχή αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα και ότι θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του λαού προς την ελληνική κυβέρνηση» ισχυρίζεται ο κ. Μπράμπαντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk