ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ημερίδα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα σήμερα διοργανώνει η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας της Σχολής Μωραΐτη, την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου. Η ημερίδα θα αρχίσει στις 18.30 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48. Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο κ. Βασ. Δρουκόπουλος για τα αίτια και την ανίχνευση των συνεπειών τους, ο κ. Στ.Θωμαδάκης για την κρίση, το κράτος και την αγορά, ο κ. Διον. Γράβαρης για τις συνέπειες της κρίσης στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, ο κ.

ΗΜΕΡΙΔΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ | tovima.gr

Ημερίδα για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα σήμερα διοργανώνει η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας της Σχολής Μωραΐτη, την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου. Η ημερίδα θα αρχίσει στις 18.30 στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο κ. Βασ. Δρουκόπουλος για τα αίτια και την ανίχνευση των συνεπειών τους, ο κ. Στ.Θωμαδάκης για την κρίση, το κράτος και την αγορά, ο κ. Διον. Γράβαρης για τις συνέπειες της κρίσης στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, ο κ. Βασ. Ράπανος για το πώς οδηγηθήκαμε στην κρίση, και ο κ. Γ. Παπαγεωργίου για την κοινωνία και την οικονομία την περίοδο που διανύουμε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk