Mέσα σε τέσσερις ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του 4ου τελικού, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στήθηκαν στην ουρά και προμηθεύθηκαν τα «μαγικά χαρτάκια», προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στην προσπάθειά της να κατακτήσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του στο επίσημο site της ομάδας ζήτησε από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά:

«Ενα βήμα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα μας η οποία την προσεχή Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς που αποτελούμε μέλη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της Ελλάδας να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε μαζί με τον κόσμο μας, την συμπαράσταση του οποίου χρειάζεται η ομάδα μας μόνο όταν αυτή είναι μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

»Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα μας έγιναν κάποια μεμονωμένα όσο και δυσάρεστα περιστατικά που οδήγησαν στην τιμωρία της έδρας μας.

»Αυτή την φορά πιστεύω ότι οι φίλοι της ομάδας θα επιδείξουν κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά, θα απομονώσουν αυτούς τους λίγους οπαδούς που θα επιχειρήσουν ενδεχόμενα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους, τους παίκτες μας να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη και να κατακτήσουν και τον φετινό τίτλο», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.