Σήμερα ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κριθεί το μέλλον δύο εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών στην εφετινή περίοδο για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα συναντηθούν με τον κ. Ζήση Βρύζα για να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Εως πριν από έναν μήνα υπήρχε συμφωνία και με τους δύο. Μάλιστα ο Κονσεϊσάο επρόκειτο να ανακοινώσει πριν από τα πλέι οφ την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει για έναν χρόνο. Στη συνάντηση με τον κ. Βρύζα πιθανότατα θα προταθεί στον Κονσεϊσάο να παραμείνει, αλλά με όρους της διοίκησης που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί. Ισως θα αφορούν μειωμένο χρόνο συμμετοχής, ενδεχομένως και μειωμένες αποδοχές. Για τον Μπακαγιόκο ισχύει κάτι ανάλογο. Αγνωστη όμως είναι και η δική του απάντηση.

Ο Κονσεϊσάο φέρεται δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη, εκμυστηρευόμενος στο περιβάλλον του: «Είχαμε συμφωνήσει. Ξαφνικά διοχετεύεται μια φήμη που δεν είναι αληθής, ότι καθυστέρησα να πάω στο γεύμα, ενώ δεν ισχύει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά. Αν άλλαξε γνώμη η διοίκηση, είναι προτιμότερο να μου το πει».

Οι μεταγραφές που επίκειται να ανακοινωθούν είναι του κροάτη γκολκίπερ Ντάριο Κρέσιτς και των Φωτάκη, Παπάζογλου και Αντράντε. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στην Γκιμαράες για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό Νούνο Ασίς, τον οποίο θέλει ο κ. Φερνάντο Σάντος καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία που είχε μαζί του στην Μπενφίκα.

Οσον αφορά τον Αρη, ο ουρουγουανός επιθετικός Σεμπαστιάν Αμπρέου επιβεβαίωσε από την Ισπανία ότι έχει δεχτεί πρόταση από τους Κίτρινους λέγοντας ότι «θα πρέπει πρώτα να λυθούν τα προβλήματα που έχω με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ». Εξάλλου, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. ΓιάννηςΚόντης προανήγγειλε τη μεταγραφή του Αμπρέου, αλλά και του Εμπι Σμολάρεκ ο οποίος έχει εκκρεμότητες με τη Ρασίγκ Σανταντέρ που του οφείλει περίπου 600.000

ευρώ.