* FΒΒank: Στην αναπροσαρμογή των επιτοκίων της που είναι συνδεδεμένα με το βασικό επιτόκιο του ευρώ κατά 0,25% προχωρεί η τράπεζα μετά την ισόποση περικοπή του τελευταίου. Το επιτόκιο όλων των στεγαστικών δανείων που είναι συμβατικά συνδεδεμένα με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ μειώνεται κατά 0,25%, ενώ το επιτόκιο του καταθετικού λογαριασμού Εuropremium αναπροσαρμόζεται σε 1,25% και του καταθετικού λογαριασμού Μισθοδοσίας Value σε 1,25% για ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ.

* Αιολική ΕΕΧ: Στη γενική συνέλευση της εταιρείας στις 9 Ιουνίου οι μέτοχοι θα κληθούν να αποφασίσουν την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να καταστεί δυνατή η επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή. Θα προηγηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών κατά 1,86 εκατ. ευρώ και μετά διπλή μείωση της ονομαστικής τιμής της μετοχής ώστε να γίνει απόσβεση ισόποσων ζημιών, αλλά και να μοιραστoύν 0,15 ευρώ στους μετόχους.

* Μillennium Βank: Το διεθνές βραβείο ποιότητας StraightΤhrough Ρrocessing (SΤΡ) Εxcellence Αward 2008 για την ποιότητα και ταχύτητα των πληρωμών σε ευρώ απένειμε στην τράπεζα η Deutsche Βank για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η αναγνώριση αυτή πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα διαχείρισης εμβασμάτων από την τράπεζα, με χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων, αλλά και με τη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

* Rainbow: Την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας από σήμερα 20 Μαΐου του 2009 αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την « επαρκή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σχετικά με την εξαγορά των μετοχών του βασικού μετόχου της Rainbow κ. Γεωργίου Βάμιαληαπό την ΙnfoQuest». Οι αρχές ωστόσο εφιστούν την προσοχή του επενδυτικού κοινού.

* Πλαίσιο ΑΕΒΕ: Τη διανομή μερίσματος χρήσεως 2008 ύψους 0,108 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η ερχόμενη Δευτέρα 25.9.2009, ενώ η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τρίτη 2 Ιουνίου του 2009. Δικαιούχοι τού ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι την Τετάρτη 27 Μαΐου του 2009. Η συνέλευση ενέκρινε ακόμη τη μεταφορά της έδρας της εταιρείας στον Δήμο Μαγούλας Αττικής.

* Dionic: Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου η διαδικασία μετατροπής του μετατρέψιμου μη διαπραγματεύσιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας, ύψους 12.000.000 ευρώ. Οι ομολογιούχοι έχουν το δικαίωμα μετατροπής των ανώνυμων, έγχαρτων, μη διαπραγματεύσιμων ομολογιών σε μετοχές της Dionic, με αναλογία 10.000

κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ, η καθεμία ανά μία ομολογία μετατρέψιμη σε μετοχές αξίας τιμής εκδόσεως 10.000 ευρώ.