Η ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα μπορεί να ψαλίδισε σημαντικά τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση στα πλέι οφ, ωστόσο ο κ. Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του δεν φέρονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Ο Ματίας Βερόν τόνισε ότι «δεν χάθηκε για εμάς η ελπίδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε δύο νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλάθα τα δώσουμε όλα». Ο κ. Σάντος είπε ότι «στις λεπτομέρειες χάθηκε το παιχνίδι, στις λεπτομέρειες μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα στα δύο ματς που ακολουθούν». Ιδιαίτερες συστάσεις έκανε στους κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι δεν απέδωσαν σύμφωνα με τα γνωστά στάνταρντ τους.

Στα μεταγραφικά δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για τον Ζοάο Πάολο Αντράντε, ο οποίος εφέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, και ο κ. Σάντος εκτιμά ότι είναι η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας. Χθες εξάλλου βρέθηκε ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα αναλάβει πόστο στον Δικέφαλο (ακούγεται για διευθύνων σύμβουλος).

Σ τον Αρη, η νέα διοίκηση υπό τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θανάση Αθανασιάδη , ανέλαβε δράση αποφασίζοντας να οριστεί ένα πενταμελές σχήμα σε πρώτη φάση (σ.σ.: η νέα διοίκηση θα πάρει και τυπικά το χρίσμα από τους μετόχους στις 9 Ιουνίου που έχει οριστεί η γενική συνέλευση) προκειμένου να προχωρήσει τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε προσωρινά ο κ. Αθανασιάδης, ενώ δικαίωμα υπογραφής θα έχει και ο κ. Διαμαντής Τσαμπάζης. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Αγαπητός Βαλιογιώργης και μέλη οι κκ. Μπεκιάρης, Γιώρης.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και το γεγονός ότι η παράταξή του συγκέντρωσε το 75,5% των ψήφων (σε σύνολο 2.571 ψηφισάντων πήρε 1.896 έναντι 615 ψήφων της παράταξης Σκόρδα), ο κ. Αθανασιάδης, δήλωσε: «Υπάρχουν πολλά και κορυφαία θέματα. Θα πρέπει να ιεραρχηθούν και να πάρουν μια κατεύθυνση για την υλοποίησή τους σε βάθος χρόνου. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό σημείο σε θέμα οργάνωσης και έμψυχου δυναμικού. Οι προϋποθέσεις είναι καλές για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η συνεισφορά του κ. Σκόρδα είναι πολύ μεγάλη ». Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών κ. Λάμπρος Σκόρδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.