Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Βρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, τα πέντε μεγαλύτερα διμερή Επιμελητήρια της χώρας, ανησυχούν για την εξελισσόμενη οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στο μέλλον του τόπου.

Όπως πρόσφατα προανήγγειλαν ξεκινούν μια σημαντική παρέμβαση με θέμα την οικονομία και τίτλο:

“ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ”. Στο πλαίσιο αυτό, τα πέντε Επιμελητήρια πραγματοποιούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μία σειρά εκδηλώσεων με προσκεκλημένους τον νυν, τους τέως υπουργούς οικονομίας της χώρας και τον εκπρόσωπο για τα θέματα της οικονομίας από την αξιωματική αντιπολίτευση, έναν σε κάθε εκδήλωση.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.30 με ομιλητή τον πρώην υπουργό Οικονομίας κ. Γιάννο Παπαντωνίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη εισήγηση του προσκεκλημένου ομιλητού πάνω σε διαρθρωτικά θέματα της Ελληνικής οικονομίας και εν συνεχεία θα ακολουθεί μία σειρά από ερωτήσεις που θα απευθύνουν στον ομιλητή οι εξής διακεκριμένοι οικονομικοί συντάκτες κκ.: Κώστας Τσαχάκης-Έθνος, Βασίλης Ζήρας-Καθημερινή, Zώης Τσώλης-Το Βήμα και Άλκμαν Γρανίτσας-Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Επιπλέον θα εξεταστεί η δυνατότητα, ο ομιλητής να δεχθεί ερωτήσεις από το συμμετέχον κοινό με την μέθοδο του digi-voting.