Εγκρίθηκε η διάθεση συνολικών πιστώσεων 9,5 εκατ. ευρώ για την εκπόνηση μελέτης σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα- Θήβα- Υλίκη, με αποφάσεις του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ.

Γ.Σουφλιά.

Επίσης, ο κ. Σουφλιάς υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται η διάθεση πίστωσης 2,5 εκατ. ευρώ για την εκτέλεση έργων κατασκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού, φωτεινής σηματοδότησης κόμβων και τηλεδιαχείρισης στην οδό Ασπροπύργου (λεωφόρος ΝΑΤΟ). Με άλλη απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ εγκρίνεται το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την εκπόνηση επειγουσών μελετών για τεχνικά έργα και γέφυρες στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Τέλος, το ΥΠΕΧΩΔΕ ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστούν τμηματικά κατά μήκος της λεωφόρου Πειραιώς οι εργασίες ανύψωσης καλυμμάτων φρεατίων αγωγών στη σωστή στάθμη του οδοστρώματος επί της λεωφόρου Πειραιώς, στο τμήμα της από την οδό Ρετσίνα στον Πειραιά ως την πλατεία Ομονοίας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από μεθαύριο Δευτέρα 11 Μαΐου 2009 ως και τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2009, από τις 22.00 ως τις 06.00, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.