Επειτα από μακρό χρονικό διάστημα γεμάτο από εξελίξεις και «ειδήσεις» σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, στον Ολυμπιακό βρίσκονται τώρα εν αναμονή: είτε του ΔΣ της ΠΑΕ που θα συγκληθεί αύριο και αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να επικυρώσει το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον κ.

Ερνέστο Βαλβέρδε είτε για μια θεαματική κίνηση υπαναχώρησης του ισπανού τεχνικού που θα δεχθεί τους όρους των Ερυθρολεύκων και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη και ιθύνοντες του συλλόγου εκτιμούν ότι το γυαλί έχει ραγίσει και παρ΄ ότι αρκετές φορές στον Ολυμπιακό οι εξελίξεις είναι απρόσμενες η ονοματολογία ανάμεσα σε πιθανούς αλλά και απίθανους προπονητές έχει ήδη ξεκινήσει. Το όνομα του Γεωργιανού κ.

Τιμούρ Κετσμπάγια (μάλιστα, σύμφωνα με χθεσινό ακραίο σενάριο, στον πάγκο θα κάθεται επίσης οΠρέντραγκ Τζόρτζεβιτς!) είναι δεδομένο ότι απασχολεί τους Ερυθρόλευκους. Το κασέ του δεν είναι υψηλό, γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο (υπήρξε άλλωστε και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ) και τις ιδιαιτερότητες της ομάδας του Ολυμπιακού και έχει κερδίσει πόντους με τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης εφέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας μάλιστα τον Ολυμπιακό στον γ΄ προκριματικό γύρο.

Από εκεί και πέρα έχουν ήδη παρελάσει περίπου οι… μισοί προπονητές της Ευρώπης, ασχέτως αν σχεδόν κανείς από τους κκ.

Φατίχ Τερίμ (Τούρκος),Αλέν Περέν(Γάλλος), Μπερντ Σούστερ(Γερμανός) καιΚίκε Φλόρες(Ισπανός) δεν αποτελει οικονομικότερη λύση από τον κ. Βαλβέρδε.

Χαρακτηριστικό ότι στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν το μέλλον- είτε αυτό περιλαμβάνει τον ισπανό προπονητή είτε όχι- είναι ότι μετά την απόκτηση του μαροκινού εξτρέμΖαουάντ Ζαϊρίκαι του ισπανού γκολκίπερ Ούρκο Πάρντο, υπάρχει έντονη φημολογία για αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές. Οπως ο 33χρονος σέρβος στόπερΙβιτσα Νταγκουτίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στη Σεβίλλη αλλά μπορεί να μείνει ελεύθερος και να βρει ομάδα της αρεσκείας του, και οΕϊντούρ Γκούντγιονσεν της Μπαρτσελόνα.

Ο ισλανδός μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στον Ολυμπιακό από γραφείο μάνατζερ και αν οι απαιτήσεις του για νέο συμβόλαιο δεν υπερβούν το 1,7 εκατ. ευρώ, οι Ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα του καταθέσουν επίσημη πρόταση. Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ότι τα χρήματα που φέρονται αποφασισμένοι να προσφέρουν είναι αρκετά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής, με θητεία σε Ισπανία και Αγγλία, αναμένεται να δεχθεί αρκετά δελεαστικές προτάσεις στο τέλος της σεζόν.