Τον πέμπτο κατά σειράν τίτλο πρωταθλήματος και το τέταρτο νταμπλ από το 2005 – το 2007 η τελική φάση του Κυπέλλου ματαιώθηκε μετά τη δολοφονία τουΜ. Φιλόπουλου– φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού που υποδέχονται σήμερα (19.00) τον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς του τελικού. Οι Πράσινες εκτός από τις 2-0 νίκες έχουν να επιδείξουν μια υπεροπλία και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία επιβλήθηκαν με 3-0 σετ. Για τη σημερινή αναμέτρηση στο κλειστό της Λεωφόρου η Αστυνομία υπόσχεται αυστηρά μέτρα. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 800 άτομα- οι 400 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, 350 οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα προμηθευθούν εισιτήρια σφραγισμένα από την Αστυνομία, ενώ 50 εισιτήρια δόθηκαν στην ομοσπονδία βόλεϊ. Το παιχνίδι αν εξελιχθεί νικηφόρα για τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο στον πάγκο των Πρασίνων για τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Φλώρο, κάτοχο και του περυσινού νταμπλ, ο οποίος έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το κλειστό της Λεωφόρου για οικογενειακούς λόγους.

Την ίδια ώρα, η ομάδα ανδρών του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για να παίξει αύριο, στο κλειστό του Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό που προηγείται με 2-1 στη σειρά, το τελευταίο χαρτί της για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Χθες οι Πράσινοι διέψευδαν τις εκτιμήσεις που συνέδεαν τη μη χρησιμοποίηση τουΑνδρέα Ανδρεάδη στον προχθεσινό τρίτο τελικό με τις φήμες για συμφωνία του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

«Αν ξέραμε ότι ο Ανδρεάδης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό,δεν θα υπήρχε καν στη δωδεκάδα.Προχθές δεν έπαιξε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους αφού οι άλλοι τρεις κεντρικοί (σ.σ.:

Πανταλέων,Γκέριτς,Χατζηαντωνίου )

ήταν σε πολύ καλή κατάσταση»δήλωνε χθες παράγοντας του πράσινου ΤΑΑ που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Στον Ολυμπιακό έχουν πολλά παράπονα από τα δύο κρίσιμα λάθη του διαιτητή κ.

Σταμάτη Μιχελινάκη στο δεύτερο σετ του προχθεσινού αγώνα, αλλά θεωρούν ότι δεν ήταν εσκεμμένα. Εν τω μεταξύ η πέμπτη θέση και το εισιτήριο για το Τσάλενζ Καπ κρίνεται σήμερα (Βασιλικά, 17.00) στην τρίτη αναμέτρηση του Αρη με τον Φοίνικα Σύρου.

Παρελθόν για τον Ηρακλή αποτελεί ο ιταλός προπονητής κ.

Φλάβιο Γκουλινέλι, ο οποίος είπε «όχι» στην πρόταση των Κυανολεύκων για να παραμείνει. Ο Γηραιός μπαίνει σε μια δύσκολη φάση καθώς έχει να αντιμετωπίσει εκτός από οικονομικά προβλήματα και το θέμα της ανανέωσης της ομάδας. Ηδη ο βούλγαρος ακραίοςΠλάμεν Κονσταντίνοφ έχει δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή.