Με σκουπίδια θα υποδεχθούν το νέο έτος

Πρωτοχρονιά με σκουπίδια κινδυνεύουν να κάνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με αφορμή τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι κάτοικοι του Δήμου Ασσήρου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε ότι ακόμη και αν λήξουν σήμερα το πρωί οι κινητοποιήσεις- όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος Ασσήρου- δεν θα προλάβουν τα συνεργεία καθαρισμού να αδειάσουν τους κάδους από τα σκουπίδια.

Με σκουπίδια  θα υποδεχθούν  το νέο έτος | tovima.gr

Πρωτοχρονιά με σκουπίδια κινδυνεύουν να κάνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με αφορμή τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι κάτοικοι του Δήμου Ασσήρου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε ότι ακόμη και αν λήξουν σήμερα το πρωί οι κινητοποιήσεις- όπως προανήγγειλε ο δήμαρχος Ασσήρου- δεν θα προλάβουν τα συνεργεία καθαρισμού να αδειάσουν τους κάδους από τα σκουπίδια. «Δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για να καθαριστεί η πόλη.Φθάσαμε στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δεν μαζεύει κανένας σκουπίδια.Και να ανοίξει ο ΧΥΤΑ,η αποκομιδή θα γίνει στις 2-3 Ιανουαρίου.Είναι ντροπή να μπει ο καινούριος χρόνος με σκουπίδια στον Νομό Θεσσαλονίκης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk