ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Πρωτοχρονιά στους δρόμους θα κάνουν μαθητές και αντιεξουσιαστές που καλούν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σήμερα το βράδυ, σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί από μαθητές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος. Λίγη ώρα μετά αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στο αλσύλλιο απέναντι από τις φυλακές Κορυδαλλού, ως εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις μετά τα επεισόδια των περασμένων ημερών.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ | tovima.gr

Πρωτοχρονιά στους δρόμους θα κάνουν μαθητές και αντιεξουσιαστές που καλούν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σήμερα το βράδυ, σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί από μαθητές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος. Λίγη ώρα μετά αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στο αλσύλλιο απέναντι από τις φυλακές Κορυδαλλού, ως εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις μετά τα επεισόδια των περασμένων ημερών. Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζεται και στον πεζόδρομο των Εξαρχείων, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διευκόλυνση του πολίτη παρέχει πλέον η Νομαρχία Αθηνών μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της, www. nom-athinas. gov.gr. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρη οδηγό των υπηρεσιών της Νομαρχίας, πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εκδηλώσεις της Νομαρχίας και τουριστικό οδηγό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk