Μάσκαρα με συνταγή γιατρού

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Πυκνές βλεφαρίδες τώρα και με συνταγή γιατρού. Ενα νέο φάρμακο με την εμπορική ονομασία Latisse έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα «υποτρίχωσης βλεφαρίδων» ή επιθυμούν απλώς να αυξήσουν το μήκος τους. Η νέα, φαρμακευτική μάσκαρα μόλις έλαβε την άδεια κυκλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ. Εκτός από τον καλλωπισμό των βλεφάρων μπορεί όμως να έχει και ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως αλλαγή του χρώματος της ίριδας, που ενδέχεται να είναι μόνιμη.

Μάσκαρα με συνταγή γιατρού | tovima.gr

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Πυκνές βλεφαρίδες τώρα και με συνταγή γιατρού. Ενα νέο φάρμακο με την εμπορική ονομασία Latisse έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα «υποτρίχωσης βλεφαρίδων» ή επιθυμούν απλώς να αυξήσουν το μήκος τους. Η νέα, φαρμακευτική μάσκαρα μόλις έλαβε την άδεια κυκλοφορίας από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ. Εκτός από τον καλλωπισμό των βλεφάρων μπορεί όμως να έχει και ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως αλλαγή του χρώματος της ίριδας, που ενδέχεται να είναι μόνιμη. Η παρασκευάστρια εταιρεία Αllergan είναι η ίδια που παράγει το γνωστό Βotox.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk