Αλλαγές ή χαρακίριΟ κ. Κ. Καραμανλής μπροστάστο δίλημμα του ανασχηματισμού

Με τα διλήμματα και τους πονοκεφάλους του ανασχηματισμού θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο Πρωθυπουργός, γνωρίζοντας ότι η πρωτοβουλία του αυτή είναι το τελευταίο ισχυρόχαρτί που διαθέτει για να αλλάξει το πολιτικό κλίμα. Το Μέγαρο Μαξίμου ομολογεί πως αν οι αντικαταστάσεις υπουργών δεν λάβουν σαρωτικό χαρακτήρα, η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα εξελιχθεί σε «πολιτικό χαρακίρι» για τον κ. Κ. Καραμανλή. Ο ίδιος όμως δείχνει ακόμη και τώρα όμηρος των εσωκομματικών ισορροπιών που πρέπει να υπηρετήσει, έχοντας ήδη δεσμευθεί αφενός στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και στον κ.

Αλλαγές ή χαρακίριΟ κ. Κ. Καραμανλής μπροστάστο δίλημμα του ανασχηματισμού | tovima.gr

Με τα διλήμματα και τους πονοκεφάλους του ανασχηματισμού θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο Πρωθυπουργός, γνωρίζοντας ότι η πρωτοβουλία του αυτή είναι το τελευταίο ισχυρόχαρτί που διαθέτει για να αλλάξει το πολιτικό κλίμα.

Το Μέγαρο Μαξίμου ομολογεί πως αν οι αντικαταστάσεις υπουργών δεν λάβουν σαρωτικό χαρακτήρα, η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα εξελιχθεί σε «πολιτικό χαρακίρι» για τον κ. Κ. Καραμανλή. Ο ίδιος όμως δείχνει ακόμη και τώρα όμηρος των εσωκομματικών ισορροπιών που πρέπει να υπηρετήσει, έχοντας ήδη δεσμευθεί αφενός στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και στον κ. Γ. Σουφλιά ότι θα τους διατηρήσει στις θέσεις τους, αφετέρου στους κκ. Γ. Αλογοσκούφη και Πρ. Παυλόπουλο ότι θα τους αφαιρέσει ελάχιστες αρμοδιότητες στη διχοτόμηση των υπουργείων τους που σχεδιάζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk