Σύντομα επιχειρηματικά

* Τέρνα: Από σήμερα παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ, καθώς απορροφήθηκε από τη ΓΕΚ, η οποία έχει μετονομαστεί σε ΓΕΚ Τέρνα. Σε συνέχεια της διαγραφής της Τέρνα από την αγορά μετοχών του ΧΑ οι μετοχές της θα αντικατασταθούν από αυτές της Αspis Βank στον FΤ 40. * Μevaco: Η δεύτερη σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ και διάρκειας 8 ετών, με το σύνολο των όρων έκδοσης και διάθεσης …

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Τέρνα: Από σήμερα παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο ΧΑ, καθώς απορροφήθηκε από τη ΓΕΚ, η οποία έχει μετονομαστεί σε ΓΕΚ Τέρνα. Σε συνέχεια της διαγραφής της Τέρνα από την αγορά μετοχών του ΧΑ οι μετοχές της θα αντικατασταθούν από αυτές της Αspis Βank στον FΤ 40.

* Μevaco: Η δεύτερη σύμβαση κάλυψης κοινού ομολογιακού δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ και διάρκειας 8 ετών, με το σύνολο των όρων έκδοσης και διάθεσης του εν λόγω δανείου υπεγράφη, σε συνέχεια της από 18 Ιουνίου 2008 αποφάσεως της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, την 22α Δεκεμβρίου 2008, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. Ομολογιούχοι που θα καλύψουν την ως άνω έκδοση είναι η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (90%) και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) ΛΤΔ (10%).

* Εurobank ΕFG: Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις έλαβε η τράπεζα κατά το 2008. Συγκεκριμένα, επελέγη ως η «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα» για το 2008 από τα διεθνούς κύρους περιοδικά «Τhe Βanker» και «Εuromoney», ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές και για Επιχειρήσεις» στην Ελλάδα από το «Global Finance», ενώ το Εurophone Βanking απέσπασε το χρυσό βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό «Τeleperformance C.R. Μ Grand Ρrix 2008», στην κατηγορία Μεγάλα Call Centers. * ΜLS: Τη συμφωνία της με τον ΟΤΕ στον τομέα της πλοήγησης μέσω κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Οπως επισημαίνεται, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος για πλοήγηση σε κινητά, ΜLS Destinator Μobile Ρhone Εdition, η ΜLS Πληροφορική έκλεισε την πρώτη της συμφωνία συνεργασίας με τον Οργανισμό για τη διανομή προϊόντων της μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΤΕshop.

* Πετζετάκις: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο εξελέγη κατά τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Τη θέση του προέδρου κατέλαβε ο κ. Γ.Πετζετάκις. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι οι κκ. Διον.Γάγγας, αντιπρόεδρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Γ.Κατσαρός, Π. Τζανετάκης,Σπ.Δοντάς, ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη και Γ.Παπαγεωργαντάς και Jamil Μawji, μη εκτελεστικά μέλη. * Αλφα Γκρίσιν Ιnfotech: Σε Αlpha Grissin Ιnternational Ηoldings Limited άλλαξε την επωνυμία της η θυγατρική εταιρεία συμμετοχών Ιvanka Ηoldings Limited με έδρα την Κύπρο στην οποία συμμετέχει με 100% η Αλφα Γκρίσιν. Σημειώνεται ότι η εισηγμένη, με ανακοίνωσή της στις 24.09.2008, είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση κατά 100% της κυπριακής εταιρείας Ιvanka Ηoldings Limited στην οποία ανήκει το 50% της ρουμανικής εταιρείας ΖΗ Real Εstate Construction SRL, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk