Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, τρεις από τους οκτώ συλληφθέντες σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, την Πέμπτη.

Οι τρεις, μεταξύ των οποίων, ένας ανήλικος και ένας φαντάρος, απολογήθηκαν για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και αντίστασης κατά της αρχής.

Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ύστερα από διαφωνία. Ο φαντάρος, που αρνείται τη συμμετοχή του στα επεισόδια, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο ανακριτής είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί χωρίς όρους, ενώ ο Εισαγγελέας ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Ο δεύτερος των ενηλίκων αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ο ανακριτής είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο Εισαγγελέας ότι πρέπει να προφυλακιστεί. Τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και Εισαγγελέα για τους δύο θα κληθεί να λύσει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με την έκδοση βουλεύματος.

Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες σε επεισόδια της Πέμπτης, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, απολογούνται ενώπιον του 24ου τακτικού ανακριτή.