«Αννίβας ante portas»

Να ζητήσει η ίδια η Ελλάδα διεθνή οικονομικό έλεγχο, λέει ο Αλ.Παπαδόπουλος

Για δημοσιονομική κατάντια μίλησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, προκαλώντας αίσθηση με την πρόταση να ζητήσει η ίδια η Ελλάδα να τεθεί υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο για να αντιμετωπίσει το θέμα της οικονομικής σταθερότητας στη χώρα.

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πρότεινε κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό να απευθυνθεί η ίδια η Ελλάδα και να ζητήσει διεθνή οικονομική έλεγχο για να αντιμετωπιστεί το θέμα της οικονομικής σταθερότητας στη χώρα.

«Το θέμα δεν είναι αν θα μπούμε σε διαδικασία οικονομικού ελέγχου. Επειδή δεν διαβλέπω, σε μια χώρα αποσταθεροποίησης, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει άνετα το θέμα της οικονομικής σταθεροποίησης, θα έλεγα εμείς να επιζητήσουμε τον οικονομικό έλεγχο, να γίνει από άλλους διεθνείς οργανισμούς» είπε ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

«Η κρίση είναι προ των πυλών. Ο Αννίβας είναι ante portas» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για δημοσιονομική κατάντια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk