Και άλλη πρόκληση από τα Σκόπια

Πλατεία με το όνομα «Φίλιππος Β Δ , ο Μακεδών», η οποία βρίσκεται στον περιφερειακό δήμο ΓκαζίΜπαμπά των Σκοπίων, δόθηκε επίσημα προς χρήση χθες. Τα εγκαίνια της πλατείας πραγματοποίησαν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι και ο δήμαρχος Κότσε Τραγιάνοφσκι. Την ίδια στιγμή σκληρή κριτική εφ΄ όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης άσκησε ο σκοπιανός πρόεδρος Μπράνκο Τσερβενκόφσκι κατά την ετήσια ομιλία του στη Βουλή της χώρας. Ο πρόεδρος καταλόγισε «άστοχους χειρισμούς» στην κυβέρνηση σχετικά με την εκκρεμότητα της ονομασίας και τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης στο θέμα, ενώ άφησε αιχμές και για τη σκοπιμότητα της ενέργειας της κυβέρνησης του κ.

Και άλλη πρόκληση από τα Σκόπια | tovima.gr

Πλατεία με το όνομα «Φίλιππος Β Δ , ο Μακεδών», η οποία βρίσκεται στον περιφερειακό δήμο ΓκαζίΜπαμπά των Σκοπίων, δόθηκε επίσημα προς χρήση χθες. Τα εγκαίνια της πλατείας πραγματοποίησαν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι και ο δήμαρχος Κότσε Τραγιάνοφσκι. Την ίδια στιγμή σκληρή κριτική εφ΄ όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης άσκησε ο σκοπιανός πρόεδρος Μπράνκο Τσερβενκόφσκι κατά την ετήσια ομιλία του στη Βουλή της χώρας. Ο πρόεδρος καταλόγισε «άστοχους χειρισμούς» στην κυβέρνηση σχετικά με την εκκρεμότητα της ονομασίας και τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης στο θέμα, ενώ άφησε αιχμές και για τη σκοπιμότητα της ενέργειας της κυβέρνησης του κ. Γκρούεφσκι να καταθέσει προσφυγή κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Courchevel – Παρίσι – Ντουμπάι Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία με περισσότερα από 300.000 κρούσματα ημερησίως, σκέφτεται να «κατηφορίσει» από την Courchevel... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk