Σύντομα επιχειρηματικά

* Αttica Βank: Υπεγράφη επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας στην τράπεζα. Η διοίκησή της τονίζει ότι με την υπογραφή της προωθούνται συνθήκες εργασιακής ειρήνης που συμβάλλουν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της τράπεζας και στην υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου. * FΒΒank: Το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Ανάπηρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) αντί για την αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών στηρίζει φέτος η τράπεζα.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Αttica Βank: Υπεγράφη επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας στην τράπεζα. Η διοίκησή της τονίζει ότι με την υπογραφή της προωθούνται συνθήκες εργασιακής ειρήνης που συμβάλλουν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της τράπεζας και στην υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου.

* FΒΒank: Το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Ανάπηρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) αντί για την αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών στηρίζει φέτος η τράπεζα.

* Μύλοι Λούλη: Σε αναθεώρηση των προβλέψεών της σχετικά με τον κύκλο εργασιών για το σύνολο της χρήσης 2008 προέβη χθες η εταιρεία. Ειδικότερα, όπως επισημαίνει, η διοίκηση της εταιρείας σε σχετική της ανακοίνωση, κατόπιν των εξελίξεων με την πώληση των συνδεδεμένων εταιρειών σε Ρουμανία και Βουλγαρία, ο κύκλος εργασιών του ομίλου για το 2008 θα είναι μειωμένος σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις, σε επίπεδα όμως υψηλότερα των 200 εκατ. ευρώ.

* Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες: Στην εξαγορά του υπολοίπου ποσοστού 2,36% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ιχθυοτροφικό Κέντρο Πόρου ΑΕ προέβη χθες η εταιρεία. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, το συγκεκριμένο μερίδιο της εταιρείας αγοράστηκε από τον μέτοχο κ. Γ. Αθανασίου έναντι 56.463 ευρώ. Με την απόκτηση του συγκεκριμένου μεριδίου η Δίας ελέγχει το 100% της εταιρείας.

* Ντρουκφάρμπεν Ελλάς: Την έναρξη διαδικασιών για την απόσχιση του κλάδου μελανιού της εταιρείας και εισφοράς του στην εταιρεία με την επωνυμία Ευρωχρώμα ΑΒΕΕ, η οποία είναι κατά 60% θυγατρική της, αποφάσισε χθες η διοίκηση. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων των διοικήσεων των δύο εταιρειών, οι οποίες διερευνώντας το θέμα και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους κατέληξαν ότι ο μετασχηματισμός αυτός εξυπηρετεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ομίλου αξιοποιώντας με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις παραγωγικές μονάδες και τα δίκτυα διανομής των δύο εταιρειών. Προκειμένου να διευκολυνθεί η απόσχιση, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε περαιτέρω την εξαγορά και του υπολοίπου 40% της Ευρωχρώμα.

* Ελγέκα: Στην πώληση του ποσοστού συμμετοχής της 27,50% στην εταιρεία Μedizone Germany GΜΒΗ προέβη η θυγατρική της εισηγμένης Εlgeka (Cyprus) LΤD, η οποία ενοποιείται με τη μέθοδο της καθαρής θέσης αντί 170.000 ευρώ (προ φόρων και εξόδων μεταβίβασης). Η εταιρεία Μedizone Germany GΜΒΗ, η οποία εδρεύει στο Μόναχο Γερμανίας, έχει αντικείμενο εργασιών τη διαμεσολάβηση ή εμπορία φαρμάκων και φαρμακευτικών ειδών.

* Sprider Stores: Τη δημιουργία ενός νέου σημείου πώλησης στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Suceava ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Με την κίνηση αυτή ο όμιλος ολοκλήρωσε το επενδυτικό του πρόγραμμα για το 2008. Το κατάστημα αυτό αποτελεί το δέκατο τέταρτο Sprider Store στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk