* Τράπεζα Κύπρου: Τη νέα υπηρεσία cash back παρέχει η τράπεζα στους πελάτες της, με την οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν ημερήσια ανάληψη μετρητών ως και 50 ευρώ από τα ταμεία εμπορικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατά τη στιγμή που πληρώνουν για τη συναλλαγή με την κάρτα τους.

* Κυριακίδης ΓρανίτεςΜάρμαρα: Την πώληση περιουσιακών της στοιχείων διερευνά η εταιρεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διερευνάται και το ενδεχόμενο πώλησης, εν όλω ή εν μέρει, της συμμετοχής της εταιρείας στην εταιρεία Μermern Κombinat, δηλαδή της θυγατρικής της στα Σκόπια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί τέτοια συμφωνία.

* ΜcΑfee: Τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα επεκτείνει η εταιρεία. Θα εστιάσει στην προσφορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου λογισμικού, λύσεων προστασίας στους έλληνες καταναλωτές, από μικρές ως μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρηματικούς ομίλους. Επικεφαλής θα είναι ο κ. Κίμων Σκαρλάτος. * Ντρουκφάρμπεν Ελλάς: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της για συζήτηση και λήψη αποφάσεων μεταξύ άλλων σχετικά με την εξαγορά του υπολοίπου 40% των μετοχών της Ευρωχρώμα θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στις 9 Ιανουαρίου 2009.

* Lavipharm: Διευκρινίσεις για τη δεινή οικονομική κατάσταση της θυγατρικής εταιρείας στις ΗΠΑ δίνει η εισηγμένη στις χρηματιστηριακές αρχές.