«Δεν πωλείται η Vodafone»

Η Vodafone Ελλάς όχι μόνο δεν πωλείται, αλλά έχει στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της και την ανάκαμψη της πορείας της, ηοποία εκτιμάται ότι θα επέλθει μέσα στο 2009. Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα χθεσινών δηλώσεων του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κ. Ν. Σοφοκλέους στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο κ. Σοφοκλέους αναφερόμενος στο θέμα της απώλειας μεριδίου αγοράς της Vodafone στην Ελλάδα απέδωσε την αρνητική αυτή εξέλιξη στη γενικότερη …

Η Vodafone Ελλάς όχι μόνο δεν πωλείται, αλλά έχει στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της και την ανάκαμψη της πορείας της, ηοποία εκτιμάται ότι θα επέλθει μέσα στο 2009. Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα χθεσινών δηλώσεων του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας κ. Ν. Σοφοκλέους στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο κ. Σοφοκλέους αναφερόμενος στο θέμα της απώλειας μεριδίου αγοράς της Vodafone στην Ελλάδα απέδωσε την αρνητική αυτή εξέλιξη στη γενικότερη ύφεση που παρατηρείται στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, στα προβλήματα του δικτύου της εταιρείας, αλλά και στην ενίσχυση της ανταγωνίστριάς της Cosmote με το δίκτυο της Γερμανός. Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για απώλεια μεριδίου της εταιρείας για το γνωστό θέμα των υποκλοπών.

Σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην εταιρεία είπε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της η αγορά της κινητής τηλεφωνίας έχει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης, κάτι που έχει επηρεάσει σαφώς και τη Vodafone. Ακόμη, αναφερόμενος στις απολύσεις προσωπικού το τελευταίο χρονικό διάστημα διευκρίνισε ότι απολύθηκαν περίπου 90 άτομα, ενώ άλλα 30 μεταφέρθηκαν, διατηρώντας τα μισθολογικά και άλλα δικαιώματά τους, σε άλλες εταιρείες που παρέχουν λύσεις outsourcing στη Vodafone.

Η εταιρεία, τόνισε ο κ. Σοφοκλέους, συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυό της με στόχο την αναβάθμισή του, ενώ μέσα στο 2009 στοχεύει να διευρύνει το μερίδιο της Vodafone και με νέες υπηρεσίες, όπως παροχής ευρυζωνικού Ιnternet για οικιακούς χρήστες, σταθερής τηλεφωνίας και ιντερνετικής τηλεόρασης (ΙΡΤV).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk