Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώνονται το μεσημέρι της Τρίτης στο μαθητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και κόκκινη μπογιά κατά των ΜΑΤ.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματισθεί δύο συγκεντρώσεις. Η πρώτη συγκέντρωση στην Καμάρα πραγματοποιείται από αντιεξουσιαστές, ενώ μαθητές και φορείς της πόλης πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Ειρηνικό συλλαλητήριο μαθητών στο κέντρο τηςΠάτρας.

Στην Καλαμάταοι μαθητές συγκεντρώνονται στην πλατεία του Ι. Ναού των Ταξιαρχών και οι φοιτητές και σπουδαστές στην πλατεία της 23ης Μαρτίου. Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί οι δύο πορείες να συνενωθούν στο κέντρο της πόλης επί της οδού Φραντζή και από κοινού να πορευτούν ως το κτήριο που στεγάζεται η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Στην Τρίπολη, βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών στην πλατεία Άρεως κι αργότερα θα πραγματοποιηθείπορεία μέχρι το κτίριο που στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Στο Άργος βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Στην Κόρινθο, είναι σε εξέλιξη μικρή συγκέντρωση μαθητών στην πλατεία του Φλοίσβου, ενώ μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης επικρατεί ηρεμία.

Σε ειρηνική συγκέντρωση στις κατά τόπους πλατείες στις 19:00 κάλεσε τους πολίτες το ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Αντώνιο.

Στις 15:00 στο Παλαιό Φάληρο θα τελεστεί η κηδεία του δολοφονηθέντος 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυστηρά μέτρα ασφάλειας θα λάβει η αστυνομία στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.