«Ο Λιτβινένκο (ίσως) μολύνθηκε μόνος του»

O Αντρέι Λουγκαβόι (φωτογραφία), κύριος ύποπτος για τη δηλητηρίαση του ρώσου πρώην μυστικού πράκτορα Αλεξάντρ Λιτβινένκο, δήλωσε ότι το θύμα ενδέχεται να μολύνθηκε μόνο του με απρόσεκτο χειρισμό ραδιενεργού πολωνίου, της ουσίας η οποία προκάλεσε τον θάνατό του. «Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι μια από τις βασικές θεωρίες είναι ο απρόσεκτος χειρισμός πολωνίου από τον Λιτβινένκο» τονίζει στο πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβαστι ο βουλευτής Λουγκοβόι.

O Αντρέι Λουγκαβόι (φωτογραφία), κύριος ύποπτος για τη δηλητηρίαση του ρώσου πρώην μυστικού πράκτορα Αλεξάντρ Λιτβινένκο, δήλωσε ότι το θύμα ενδέχεται να μολύνθηκε μόνο του με απρόσεκτο χειρισμό ραδιενεργού πολωνίου, της ουσίας η οποία προκάλεσε τον θάνατό του.

«Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι μια από τις βασικές θεωρίες είναι ο απρόσεκτος χειρισμός πολωνίου από τον Λιτβινένκο» τονίζει στο πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβαστι ο βουλευτής Λουγκοβόι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk