*Εurobank Ρroperties ΑΕΕΑΠ: Την ακύρωση του προσυμφώνου με ημερομηνία 4 Σεπτεμβρίου 2008 για την απόκτηση του 100% των μετοχών βουλγαρικής εταιρείας, ιδιοκτήτριας ενός κτιρίου μεικτής χρήσης (γραφείων/ καταστημάτων) σε κεντρικό σημείο της Σόφιας Βουλγαρίας, το οποίο είναι υπό κατασκευήν, ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία, δεδομένων των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών. Οπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, η ακύρωση δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για την εταιρεία.

* Εδραση- Χ. Ψαλλίδας: Σύμβαση με τη Μότορ Οϊλ Ελλάς υπέγραψε η κατασκευαστική για την εκτέλεση του συνόλου των έργων πολιτικού μηχανικού και κατασκευής κτιρίων του συγκροτήματος της νέας μονάδας διύλισης αργού πετρελαίου (Νew CDU Complex). Η υπογραφείσα σύμβαση είναι της τάξεως των 8,2 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια των εργασιών είναι 15 μήνες.

* ΟΠΑΠ: Από τον φορολογικό έλεγχο του 2007 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα προέκυψαν πρόσθετοι φόροι ύψους 9.012.897 ευρώ, οι οποίοι καταβλήθηκαν εφάπαξ στο ελληνικό Δημόσιο. Από το προαναφερθέν ποσό τα 5 εκατ. ευρώ έχουν ήδη επιβαρύνει τα αποτελέσματα της χρήσης 2007, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 4.012.897 ευρώ θα επιβαρύνει τα αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου της χρήσης 2008.

* Fashion Βox Ελλάς: Τρία νέα shop-in-a-shop απέκτησε η εταιρεία στο νέο εμπορικό κέντρο Golden Ηall στο Μαρούσι, ανεβάζοντας σε 52 τον συνολικό αριθμό των σημείων πώλησης του oμίλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα shop-in-a-shop των ReplayΥ με συνολικό εμβαδόν 90 τ.μ. βρίσκονται εντός του πολυκαταστήματος Αttica στο εμπορικό κέντρο.

* Ομιλος Καστελόριζο: Δικαίωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας για τις Ιχθυοκαλλιέργειες Καστελόριζο ΑΕ, την άδεια λειτουργίας των οποίων είχε αφαιρέσει ο περιφερειάρχης Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. * Ρalmie bistro: Ο όμιλος που αναπτύσσει τα γνωστά εστιατόρια υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση δικαιόχρησης με τη Μilomel RΟ, εταιρεία του ομίλου που αναπτύσσει τα Αpplebee΄s στη χώρα μας, για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος Ρalmie bistro στο Βουκουρέστι.

* ΕΕΔΕ: Μια νέα πρωτοβουλία ξεκινά στη χώρα μας τo Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ ευελπιστώντας στη δημιουργία ενός νέου θεσμού με τίτλο Μarketing Μatters. Η έναρξη των Μarketing Μatters θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου 2008, στο Ιωνικό Κέντρο Πλάκας, με ομιλητή τον βρετανό Chris Daffy, σύμβουλο στο Customer Εxperience Μanagement.