Καταθέτουν business plan οι «Τρεις Μεγάλες»

Η Ford ήταν η πρώτη από τις «Τρεις Μεγάλες» αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ που υπέβαλε χθες business plan στο αμερικανικό Κογκρέσο, βάσει του οποίου ζητεί δάνειο 9 δισ. δολαρίων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Αλαν Μάλαλι δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί με ετήσιο μισθό 1 δολαρίου αν χρειαστεί, για να εξασφαλίσει το δάνειο σωτηρίας. Χθες εξέπνευσε η προθεσμία που είχε δοθεί στις τρεις εταιρείες για την κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων τους. Ως τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος αναμενόταν η κατάθεση σχεδίων και από τις άλλες δύο εταιρείες, την General Μotors και την Chrysler.

Καταθέτουν  business plan  οι «Τρεις Μεγάλες» | tovima.gr

Η Ford ήταν η πρώτη από τις «Τρεις Μεγάλες» αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ που υπέβαλε χθες business plan στο αμερικανικό Κογκρέσο, βάσει του οποίου ζητεί δάνειο 9 δισ. δολαρίων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Αλαν Μάλαλι δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί με ετήσιο μισθό 1 δολαρίου αν χρειαστεί, για να εξασφαλίσει το δάνειο σωτηρίας.

Χθες εξέπνευσε η προθεσμία που είχε δοθεί στις τρεις εταιρείες για την κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων τους. Ως τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος αναμενόταν η κατάθεση σχεδίων και από τις άλλες δύο εταιρείες, την General Μotors και την Chrysler.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk