Ρlias: 36 εκατ. ευρώ από την αύξηση κεφαλαίου

Το ποσόν των 36 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκε από την αύξηση κεφαλαίου της Ρlias που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και καλύφθηκε σε ποσοστό 85,01%. Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συμμετείχαν με το ποσόν των 10 εκατ. ευρώ οι πιστώτριες τράπεζες, σε συνέχεια του Μνημονίου Συναντίληψης (Μemorandum Οf Understanding) που είχε υπογραφεί με την εταιρεία στις 12.6.2008. Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν και μετά την αφαίρεση των σχετικών εξόδων θα αξιοποιηθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, για την αποπληρωμή δανείων του ομίλου ύψους 25 εκατ.

Ρlias: 36 εκατ. ευρώ από την αύξηση κεφαλαίου | tovima.gr

Το ποσόν των 36 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκε από την αύξηση κεφαλαίου της Ρlias που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και καλύφθηκε σε ποσοστό 85,01%.

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου συμμετείχαν με το ποσόν των 10 εκατ. ευρώ οι πιστώτριες τράπεζες, σε συνέχεια του Μνημονίου Συναντίληψης (Μemorandum Οf Understanding) που είχε υπογραφεί με την εταιρεία στις 12.6.2008.

Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν και μετά την αφαίρεση των σχετικών εξόδων θα αξιοποιηθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, για την αποπληρωμή δανείων του ομίλου ύψους 25 εκατ. ευρώ και για την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους 7 εκατ. ευρώ με σκοπό την καθετοποίηση της παραγωγής, ώστε να αυξηθεί η παραγωγική δυναμικότητα και παραγωγικότητα της εταιρείας και να μειωθεί το βιομηχανικό κόστος. Επίσης κεφάλαιο ύψους 4 εκατ. ευρώ αφορά την εξαγορά μειοψηφικού πακέτου (48,8%) μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας Gageo ΑΒΕΕ, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων προσωπικής περιποίησης για τον ξενοδοχειακό τομέα. Μετά την εξαγορά η Ρlias κατέχει το 100% της θυγατρικής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk