Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχώνευση της Καβάλας με το Πανόραμα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ενέκρινε τη συγχώνευση της Καβάλας με το Πανόραμα και ήδη το νεοσύστατο σωματείο, το οποίο θα εδρεύει στην Καβάλα και θα αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΑΕ) και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περυσινή περίοδο η Καβάλα αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο κέρδισε την «προαγωγή» από τους Ηρακλή και Ιωνικό Λαμίας που επίσης είχαν ενδιαφερθεί για τη θέση του Πανοράματος (φιναλίστ της Α2).

Συγχώνευση  της Καβάλας με  το Πανόραμα | tovima.gr

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ενέκρινε τη συγχώνευση της Καβάλας με το Πανόραμα και ήδη το νεοσύστατο σωματείο, το οποίο θα εδρεύει στην Καβάλα και θα αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας, έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΑΕ) και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περυσινή περίοδο η Καβάλα αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο κέρδισε την «προαγωγή» από τους Ηρακλή και Ιωνικό Λαμίας που επίσης είχαν ενδιαφερθεί για τη θέση του Πανοράματος (φιναλίστ της Α2). Και ενώ η Καβάλα έχει ήδη αποκτήσει προπονητή ( Πιλαφίδης ) και κάποιους παίκτες ( Γκαγκαλούδης, Λόλας , Ντάνιελς ), η Δάφνη, ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση στην περυσινή Α2, διατηρεί τις ενστάσεις της ως προς τη νομιμότητα της συγχώνευσης και φέρεται αποφασισμένη να τραβήξει το θέμα στα άκρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
  • Μια σοβαρή συζήτηση Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή για την εξελισσόμενη υγειονομική κρίση είχε εξάρσεις και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk