Εξαετή ποινή φυλάκισης για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ισόβια απαγόρευση κατοχής δημόσιου αξιώματος ζητά η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ. Ο Καβαλιέρε είχε «χωρίς αμφιβολία» σεξουαλική επαφή με την ανήλικη μαροκινή, δήλωσε η εισαγγελέας μιλώντας για ένα δίκτυο πορνείας οργανωμένο γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό.

Η πολυαναμενόμενη αγόρευση της εισαγγελέως για το σκάνδαλο Ρούμπιγκεϊτ ήταν κόλαφος για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Καβαλιέρε είχε σεξουαλική επαφή μαζί της και γνώριζε πως ήταν ανήλικη τόσο ο ίδιος, όσο και τα πρόσωπα που είχαν οργανώσει ένα δίκτυο πορνείας για τη σεξουαλική ικανοποίησή του στη βίλα Σαν Μαρίνο του Άρκορε.

«Οι κοπέλες που προσκαλούνταν στο Άρκορε ήταν μέρος ενός δικτύου πορνείας οργανωμένου για τη σεξουαλική ικανοποίηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι» ανέφερε η εισαγγελέας ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το δίκτυο πορνείας είχε οργανωθεί από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών, Λέλε Μόρα, προσέθεσε η εισαγγελέας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία», δήλωσε η Ίλντα Μποκασίνι, πως η Καρίμα είχε σεξουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι, αντικρούοντας όσα υποστηρίζει ο Καβαλιέρε και η ίδια.

Και για το γεγονός ότι ήταν κάτω των 18 ετών όταν συμμετείχε στα πάρτι της βίλας του Άρκορε την περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2009, η εισαγγελέας υπογράμμισε επίσης πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό ήταν γνωστό τόσο στο Μπερλουσκόνι, όσο και σε όσους διοργάνωναν τα επίμαχα πάρτι.

Σύμφωνα με την Ίλντα Μποκασίνι, η Ρούμπι είχε γίνει η πιο «αγαπητή» από όλες της κοπέλες και βρισκόταν στο Άρκορε σε όλα τα πάρτι που διοργανώνονταν τις ημέρες «ανάπαυσης» του Μπερλουσκόνι από τα θεσμικά του καθήκοντα -το Πάσχα (που το 2009 έπεφτε την 4η Απριλίου), την 25η Αμπριλίου και την Πρωτομαγιά.

Η ίδια εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πως η Ρούμπι Καρίμα εκπορνευόταν πριν καν γνωρίσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τηλε… αθώωση Μπερλουσκόνι

Εν όψει της πολυαναμενόμενης αγόρευσης της Ίλντα Μποκασίνι, το τηλεοπτικό δίκτυο Canale 5 του ομίλου Mediaset -ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι- μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής μια εκπομπή-αφιέρωμα στην υπόθεση «Ρούμπι-Γκέιτ», τηλε… αθωώνοντας τον Καβαλιέρε.

Στο φακό μίλησαν η Ρούμπι και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι και για πρώτη φορά προβλήθηκαν εικόνες από την «αμαρτωλή» βίλα Σαν Μαρτίνο στο Άρκορε, εκεί που λάμβαναν χώρα τα περίφημα πάρτι.

Στα άδυτα της βίλας του Άρκορε (φωτορεπορτάζ, La Repubblica)
Η Ρούμπι Καρίμα διέψευεσε ξανά ότι έχει εκπορνευτεί κι ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος «απλώς της είχε δώσει χρήματα για να προσπαθήσει να την βοηθήσει ανοίξει κέντρο αισθητικής, σε γνωστή περιοχή του Μιλάνου», όπως είπε.

Ο ηγέτης της κεντροδεξιάς επανέλαβε, επίσης, στην εκπομπή ότι «δεν θα μπορούσε ποτέ να συνευρεθεί με την Ρούμπι, δεδομένης, εκτός των άλλων, και της προσωπικής δύσκολής ιστορίας της, την οποία και αφηγήθηκε στα δείπνα του Άρκορε».

«Συνεχίζω να στηρίζω οικονομικά τις κοπέλες που οι εισαγγελείς κατέστρεψαν, χωρίς κανέναν λόγο, με την έρευνα μπούγκα-μπούγκα» πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι μιλώντας στη διώρη τηλεοπτική εκπομπή.