Η Rolex καινοτομεί και συνοδεύει όλα τα μοντέλα της με πιστοποιήσεις χρονομετρικής ακρίβειας που απονέμονται  για πρώτη φορά από την ίδια την εταιρεία. Η εμβληματική ένδειξη της μάρκας «Superlative Chronometer» έχει επαναπροσδιοριστεί με κριτήρια χρονομετρικής ακρίβειας που ξεπερνούν αυτά που ορίζονται από την παγκόσμια ωρολογοποιία.

Κυρίαρχο νέο μοντέλο  είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τη τεχνολογία νέας γενιάς με την αισθητική και το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από την ιστορία του θρυλικού αυτού χρονογράφου.

Επίσης, η Rolex παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King, ένα μοντέλο με επιβλητικό όνομα που αυτή τη φορά έχει διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του ’30.

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και κίτρινο ή ροζ χρυσό, με νέα διάμετρο 41mm, ενώ είναι εξοπλισμένο με τον πρωτοποριακό  μηχανισμό 3235, με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

Επίσης τα μοντέλα Yacht -Master 40, Explorer και Cellini παρουσιάστηκαν με ανανεωμένα σχεδιαστικά καντράν.
Όλα τα μοντέλα Rolex συνοδεύονται από τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονόμετρου, που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία.

***ROLEX HELLAS
-Βαλαωρίτου 5, τηλ. 210 3621 138
-Κολοκοτρώνη 1, τηλ. 210 3235 909