Xρυσόσκονη, λαµπάκια, τρενάκια, κούκλες, ευχές, χαµόγελα. Υπέροχο γιορτινό κλίµα µε χαµογελαστά παιδικά πρόσωπα και τα κάλαντα να ηχούν κάπου στο βάθος. Cut. Αλλαγή σκηνικού. Σιρόπι σοκολάτας, δαντέλες, ερωτικά βοηθήµατα, χειροπέδες και ήχοι ηδονής κάπου στο βάθος. Τα Χριστούγεννα είναι θέµα οπτικής και η ευκαιρία να του δώσετε να καταλάβει. Και γιατί να µην αδράξετε το θετικό και χαλαρό κλίµα των γιορτών, να απαλλαγείτε από την πίεση της καθηµερινότητας και να αφεθείτε στις ερωτικές σας ορµές…
Το γράµµα στον Αï-Βασίλη (µε παραλήπτη τη σύντροφό σας), όπου θα περιγράφετε το δώρο-ερωτική φαντασίωση, µπορεί να σας φαίνετε αστείο αλλά α) µας αρέσουν οι άντρες µε χιούµορ β) ο γραπτός λόγος είναι πάντα πιο απενοχοποιηµένος από τον προφορικό και γ) θέλουµε και εµείς ένα άλλοθι για να µεταµορφωθούµε από εργαζόµενες-µάνες-νοικοκυρές σε ιέρειες του έρωτα. Πολλές φορές διστάζετε να µας εκµυστηρευτείτε τη φαντασίωσή σας γιατί θεωρείτε ότι δεν θα το τολµήσουµε ή ότι θα σας παρεξηγήσουµε ή γιατί µας σέβεστε ως µητέρες των παιδιών σας (ασχολίαστο). Λάθος. Μέγα. Οι περισσότερες περιµένουµε πώς και πώς να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη σας και να µας ρίξετε ένα βλέµµα όλο υποσχέσεις. Για να είµαστε βέβαια και αντικειµενικές, αυτό συµβαίνει αν η σχέση µας είναι καλή, χωρίς συνεχείς γκρίνιες, τσακωµούς και σηµαντικές διαφωνίες. Τότε, ναι, είµαστε έτοιµες για όλα. Και αυτό που νοµίζετε ότι θα είναι ένα δώρο για εσάς, τελικά είναι και για εµάς.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος μας στις καυτές φαντασιώσεις σας είναι δείγμα σεξουαλικής αναγνώρισης εκ μέρους σας. αισθανόμαστε τον κρυφό σας πόθο, και αυτό από μόνο του είναι αφροδισιακό

Πρώτον, γιατί ο πρωταγωνιστικός ρόλος µας στις καυτές φαντασιώσεις σας είναι δείγµα σεξουαλικής αναγνώρισης εκ µέρους σας. Αισθανόµαστε ότι τον κρυφό σας πόθο τον έχετε συνδυάσει µαζί µας, και αυτό από µόνο του είναι αφροδισιακό – µην ξεχνάτε ότι είµαστε εγκεφαλικές! ∆εύτερον, έχουµε και εµείς φαντασιώσεις που ζητούν τη διέξοδό τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δρ Μπρουκ Μαγκνάντι, γνωστή και ως πρώην µπλόγκερ / call girl Belle du Jour, στο βιβλίο της «Garden of Desires» (εκδ. Black Lace), υπάρχουν πέντε διαφορετικές γυναικείες φαντασιώσεις: να υποτάσσεται, να υποτάσσει, να τη βλέπουν / να βλέπει, να συµµετέχει σε οµαδικό σεξ, να κάνει έρωτα µε έναν άντρα-είδωλο.

Θα αναρωτηθείτε τώρα τι να «γράψετε» από όλα αυτά. Αυτό που θέλετε εσείς. Αποφύγετε µόνο ότι θέλετε να κάνετε τρίο µε την κολλητή µας – µην έχουµε άλλα χρονιάρες µέρες – και αυτά τα συµβατικά «θέλω να γίνεις η αγιοβασιλίτσα» µου. Είπαµε, µας αρέσουν τα αστεία, αλλά µε µέτρο. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι γυναίκες και άντρες έχουν κοινά σηµεία στις φαντασιώσεις τους: εναλλαγή ρόλων αφέντη – σκλάβου, στοµατικό σεξ, σεξ σε περίεργα µέρη και τρίο (µην αναφέρεστε σε ονόµατα, αφήστε το γενικά). Οπότε, µάλλον κάπου µέσα θα πέσετε.
Αφεθείτε, λοιπόν, ελεύθεροι και µια συµβουλή: να επισηµάνετε ότι για εσάς το ίδιο διεγερτικό είναι µας δείτε µε ένα σετ σέξι εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες. Ετσι, και µας ερεθίζετε και στο τέλος νιώθουµε αυτοπεποίθηση, κάτι που µπορεί να λειτουργήσει θετικά στο να εκπληρώσουµε τελικά τη φαντασίωσή σας. Είπαµε, αξίζει να δοκιµάσετε. Κάτι από όλα θα σας κάτσει. Santa Claus is coming to town.