Τα κρασιά του κτήματος είναι υπέροχα, όμως αυτό που με συγκινεί περισσότερο στο Κτήμα Αργυρού είναι το έτος ιδρύσεως: 1903. Ο Ματθαίος Αργυρός, συνεχιστής της ιστορίας του οικογενειακού του αρχείου, φροντίζει για την καλή λειτουργία του κτήματος με τα πιο αναγνωρίσιμα κρασιά του νησιού. Το κρασί της δοκιμής έχει ωριμάσει για έξι μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πληθωρικό λευκό κρασί ιδανικό για παλαίωση. Κυριαρχούν αρώματα φρυγανισμένου ψωμιού, μπαχαρικών, μελιού και κυδωνιού.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.