Τέσσερα υλικά προτείνουμε στους αναγνώστες του ΒΗΜΑGOURMEΤ και τους ζητάμε να ετοιμάσουν τη δική τους συνταγή, να τη φωτογραφίσουν και να μας τη στείλουν με e-mail. Κάθε μήνα θα επιλέγονται τρεις συνταγές που θα βραβεύονται με 3 επιταγές αξίας €100 έκαστη. Οι νικητήριες συνταγές θα ανεβαίνουν στο ειδικό section του www.vimagourmet.gr.

Από τον τόπο μας

Η υποστήριξη στους έλληνες παραγωγούς, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας είναι τα βασικά συστατικά της καινοτομίας της Μαρινόπουλος.

Από το 1962, που η Μαρινόπουλος ΑΕ δημιούργησε στην Αθήνα το πρώτο σουπερμάρκετ στην Ελλάδα, δεν σταμάτησε να προσφέρει στους έλληνες καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία αγορών με αξιοπιστία, ποιότητα και προστιθέμενη αξία. Πενήντα δύο χρόνια μετά, η Μαρινόπουλος ΑΕ στηρίζει τους έλληνες παραγωγούς και αναδεικνύει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της χιλιάδες προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, εκ των οποίων το 96% είναι ελληνικής προέλευσης. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να φέρνει στο τραπέζι μας μια σειρά από εκλεκτά τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με επίκεντρο πάντα την ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, την υιοθέτηση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά κυρίως την τοποθέτηση του καταναλωτή στην καρδιά των αποφάσεων της εταιρείας διαχρονικά και συνειδητά.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής.

Τα συστατικά του μήνα

Επιλέγουμε μανιτάρια, κοτόπουλο, λάδι και μουστάρδα και σας ζητάμε να εμπνευστείτε τη δική σας πρωτότυπη συνταγή με βάση αυτά τα προϊόντα.

Μπορείτε να στείλετε τις συνταγές σας μέχρι τις 30 Ιουνίου στη διεύθυνση marinopoulos@tovima.gr με την ένδειξη για τον διαγωνισμό Ηome Cook. Η επιλογή των συνταγών θα γίνει από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού. H συνταγή που θα επιλεχθεί ως η καλύτερη από τις τρεις θα μαγειρευτεί, θα φωτογραφηθεί εκ νέου και θα δημοσιευθεί στο τεύχος Ιουλίου.