Στο Nice’n’easy organic restaurant bistro, αγνά βιολογικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, παραδοσιακές συνταγές αλλά και νέες γευστικές προτάσεις ισορροπούν απολαυστικά μεταξύ του οικείου και του gourmet. Εμπνευστές του, ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Χριστοφορίδης, που έφερε την εμπειρία του από το Λος Αντζελες. Στο νέο καλοκαιρινό μενού θα απολαύσετε συνταγές με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Ενα δροσερό ταρτάρ σολομού με κινόα, πλούσια γουακαμόλε και τραγανή κυπριακή κολούμπρα.

Μια καρμπονάρα με μπουκατίνι σπαγκέτι χωρίς τρύπα και καπνιστό γκουαντσιάλε – ιταλικό αλλαντικό από χοιρινά μάγουλα – με το αβγό ποσέ στους 62 °C το οποίο θα σπάσετε μόνοι! Και για το τέλος, παγωτό βανίλια, σοκολάτα ή φουντούκι, sugarfree και lactofree, χωρίς ζωική πρωτεΐνη, με λιπαρά μόνο από παρθένο ελαιόλαδο. Γεύσεις που σας ακολουθούν ακόμη και στις διακοπές, καθώς το all day healthy restaurant του Κολωνακίου και της Κηφισιάς βρίσκεται και στην καρδιά της Μυκόνου, στην πλατεία της Αλευκάντρας, διατηρώντας τη γευστική ταυτότητά του. Επιπλέον, ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια: η Nesaea, επίσης στη Μύκονο, με κουζίνα η οποία αντλεί έμπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών!

Oμήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617 201, Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8082 014 πλ. Αλευκάντρας, Χώρα Μυκόνου, τηλ. 22890 25421, Nesaea: Παραλία Αγίας Αννας, Καλαφάτης, Μύκονος, τηλ. 22890 721