Ο χώρος του εστιατορίου Kohylia είναι επιβλητικός, χαρακτηριστικός της απωανατολίτικης κουζίνας που φιλοξενεί. Ετσι το εντυπωσιακό ενυδρείο αιχμαλωτίζει το βλέμμα πριν κανείς αφεθεί στα γεμάτα φαντασία πιάτα του πολυβραβευμένου masterchefArnelBravoμε τον mastersushi chef EricDeLeonνα συμπληρώνει με μαεστρία το τελικό αποτέλεσμα.

O πλούσιος κατάλογος των προτάσεων στο βασικό μενού αλλά και στο degustation, καλύπτει κάθε επιθυμία και εμπλουτίζεται με εκπλήξεις που στηρίζονται σε πρωτότυπους πειραματισμούς με την πρώτη ύλη. Για παράδειγμα, το βασιλικό καβούρι προτείνεται ως ορεκτικό και μαρινάρεται με λάδι τρούφας καιγιαπωνέζικημαγιονέζα, φράουλες, σέλερι, ντομάτα, σπαράγγια και ξίδι μπαλσάμικο. Ξεχωρίζει ακόμη ο μαύρος μπακαλιάρος αλλά και το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με ανανά και σάλτσα τεργιάκι.

ΟEric de Leon παρουσιάζειπροτάσειςsushi: Tokyo Maki με τόνο, καπνιστό χέλι, γαρίδες και αβοκάντο, Mango King Crab Roll με βασιλικό κάβουρα, μάνγκο και κίτρινο tobiko και Tempura Ebi με γαρίδες, μάνγκο, αβοκάντο, κόλιανδρο, σχοινόπρασο και τσίλι σος. Θα ήταν βέβαια παράλειψη να μην αναφερθούμε και στα νεα Rock & Roll Maki με βασιλικό κάβουρα, σχοινόπρασο, αγγούρι.

Η πανδαισία των γεύσεων συνοδεύεται από τις δημιουργίες του mixologist Κώστα Πρίαμου στα κοκτέιλ, ενώ ο Dj κρατά τον ρυθμό με γνωστές μουσικές.

GrandResortLagonissi,40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, Αττική, τηλ. 22910 76000

Ωράριο:Ανοιχτά Τρίτη ως Κυριακή από τις 20:00 μ.μ. – 01:00 π.μ. Δευτέρα κλειστά