Το Μαύρο Πρόβατο δεν χρειάζεται συστάσεις: από τον καιρό που άνοιξε, ξανάδωσε ζωή στα πέριξ της πλατείας Προσκόπων θυμίζοντας παλιές καλές εποχές. Τότε που λίγο-πολύ όλοι είχαμε τη δυνατότητα να βγαίνουμε συχνά με τους φίλους μας για ένα ποτήρι κρασί και κουβεντούλα. Στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα του εστιατορίου που συνδυάζει την καλή ποιότητα, το φιλικό σέρβις και τις χαμηλές τιμές βρεθήκαμε πρόσφατα. Και μαζί με τα αγαπημένα παλιά πιάτα του (σαλάτες Μυρτώ και Δήμητρα, γαύρο μαρινάτο, σαρικοπιτάκια…) δοκιμάσαμε και μία από τις νέες σχετικά προσθήκες στον κατάλογό του, το κριθαρότο με τα μανιτάρια, και πάθαμε εμμονή. Ευτυχώς που κάνουν ντελίβερι και έτσι το τρώμε και στο γραφείο… {{{ moto }}}

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.