YΛΙΚΑ

1 φλ. κουσκούς



2 φλ. ντοματίνια τσέρι, κομμένα στη μέση



120 γρ. μοτσαρέλα, σε κύβους


4 κ.σ. λαδόξιδο



2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το ζυμαρικό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, ώστε να γίνει al dente. Στραγγίζουμε καλά. Σε σαλατιέρα ανακατεύουμε το κουσκούς, τα ντοματίνια και τη μοτσαρέλα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τον βασιλικό.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 26 Iουλίου 2015.