ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

1 στρογγυλό χωριάτικο καρβελάκι

150 γρ. φέτα, θρυµµατισµένη

150 γρ. ανθότυρο, θρυµµατισµένο

100 γρ. κασέρι, σε λεπτές φέτες + 50 γρ. τριµµένο {{{ moto }}}

5 αβγά

1 φλ. φρέσκο γάλα

1 κ.γ. λευκό πιπέρι

10 ντοµατίνια, κοµµένα στη µέση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C. Κόβουµε το καπάκι από το καρβέλι και αδειάζουµε την ψίχα. Το γεµίζουµε µε τη φέτα το ανθότυρο.

Σε ένα µπολ χτυπάµε τα αβγά µε το γάλα και το πιπέρι και περιχύνουµε µε αυτό τα τυριά. Μοιράζουµε σε όλη την επιφάνεια τα ντοµατίνια και πασπαλίζουµε µε το τριµµένο κασέρι.

Τοποθετούµε το καρβελάκι σε µικρό ταψί στρωµένο µε λαδόκολλα και το ψήνουµε για περίπου 1 ώρα, µέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η επιφάνειά του.