Ο Ηλίας Αντωνιάδης executive σεφ της εταιρείας μανιταριών Δίρφυς για πέντε ήμερες μπαίνει στην κουζίνα του εστιατορίου Αλεξάνδρα και παρουσιάζει ιδιαίτερα πιάτα με βάση τα μανιτάρια.

Το μενού περιλαμβάνει:

· Σαλάτα μαριναρισμένων μανιταριών

· Σαλάταμε φρέσκα μανιτάρια και ντοματίνια

· Φάβα Σαντορίνης με μεζεδάκιΛεντινούλα

· Κριθαρότο με βασιλομανίταρα και γαρίδες

· Ριζότο με κοτόπουλο και σάλτσα μαύρης τρούφας.

· Ταλλιατέλες με κίτρινα μανιτάρια πλευρώτους.

· Γκιούλμπασι στη λαδόκολλα.

· Καραμελωμένο χοιρινό με μανιτάρια.

· Τσιζκέικ με τρία είδη μανιταριών.

· Μους με σοκολάτα γανόδερμα.

Η εταιρεία Μανιτάρια Δίρφυς έχει στην γκάμα της περισσότερα από 100 είδη προϊόντων που περιλαμβάνουν ζυμαρικά με μανιτάρια, προϊόντα τρούφας, σάλτσες, αποξηραμένα μανιτάρια, φαρμακευτικά μανιτάρια και σνακ όπως σοκολάτα, μπισκότα και υποκατάστατο καφέ από μανιτάρια.

Αργεντινής Δημοκρατίας 8Α & Ζωναρά 21, Νεάπολη, Πάρκο Παναθήναια, Λεωφ. Αλεξάνδρας, τηλ. 210 6420874, 210 6434 367, www.alexandra-restaurant.gr/el/